Nyheter

FORMbanken: Et bibliotek av følelser

Se fin artikkel i Formbanken.no om Kunst i Skolens vandreutstilling Følelsesbiblioteket! https://www.formbanken.no/form-2/2020/3/28/et-bibliotek-av-flelser Utstillingen er ledig høsten 2020 - ta gjerne kontakt med oss for leie! Les også mer om utstillingen her Janne Lepperød snakker med elevene om ulike følelser. Foto: Kristian Ulyses Anduar/Seilet.org

Fotokurset 'Med naturen i sikte' er åpent for alle på kisdigital.no

Fotokurset «Med naturen i sikte» passer for alle som elsker foto og natur. Bli en bedre fotograf og få en fin naturopplevelse samtidig. Du finner kurset på kisdigital.no Kurset er utarbeidet av Lene Sørøy Neverdal og Sara Tanderø, i samarbeid med Mediepedagogene, Markaskolen og Kunst i Skolen. Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen.

Nå er alle bildepresentasjoner tilgjengelig og gratis for alle!

Kjære alle lærere! I forbindelse med hjemmeundervisning og stort behov for digitale undervisningsopplegg gir vi nå gratis tilgang til alle bildepresentasjoner så lenge skolene er stengt. Se kisdigital.no/bildepresentasjoner/ Se også gratis digitale undervisningsressurser på denne siden: kisdigital.no/laererressurser/ Vi har også digitale kunstutstillinger på kisdigital.no/ som egner seg spesielt godt for hjemmeundervisning. Disse kan vi dessverre ikke av rettighetshensyn legge åpne for alle, men de kan benyttes fritt for skoler som er medlemmer. Skolemedlemskap koster 600,- pr år. Vi jobber også med nye digitale undervisningsopplegg spesielt egnet for hjemmeundervisning. Følg med!

Galleri Seilet åpent etter avtale frem til 1. april

Fra 12. mars til 1. april 2020 vil galleriet kun være åpent etter avtale på grunn av smittevern i forbindelse med koronavirus. Kontakt oss gjerne på 23 35 89 30 eller kis@kunstiskolen.no for spørsmål. Nettgalleriet galleriseilet.no er alltid åpent :)

FRI KUNST

Denne uka feirer vi kunstnerisk ytringsfrihet! Sammen med et nettverk av kunstnere, kunst- og kulturinstitusjoner og -organisasjoner ønsker vi å sette fokus på og bidra til at kunstnere og kunstinstitusjoner – i alle land – skal kunne skape og utøve sin kunst fritt, uten trusler og forfølgelse. Dette er en grunnleggende rettighet og forutsetning for et fritt og demokratisk samfunn. Les mer om initiativet Fri kunst. Fra 2.-8. mars 2020 er det en rekke arrangementer og ulike måter å sette fokus på dette feltet. Se her: https://www.frikunst.org/arrangementer Kunst i Skolen jobber for å gi barn og unge opplevelser som bidrar til å utvikle kunstforståelse, kreativitet, kritisk sans og følsomhet f

Søk på emne
Arkiv

KUNST I SKOLEN | Fossveien 24, inng. Steenstrupsgate | 0551 Oslo | Tlf. 23 35 89 30 | kis@kunstiskolen.no

  • Wix Facebook page