Nyheter

Grafikkverksted for barn, lørdag 23. november!

Velkommen til jul i Galleri Seilet! I forbindelse med arrangementet Jul på Løkka lørdag 23. november er galleriet åpent fra 12-16 og det blir grafikkverksted for barn. Trykk dine egne gavelapper og gavepapir. Arrangementet er gratis. Velkommen til juleverksted! Se også https://www.facebook.com/events/401964117355557/

NYTT NETTGALLERI!

GALLERI SEILET - åpning av nytt nettgalleri! Et utvalg av den grafikken vi har til salgs på Galleri Seilet i Oslo er nå tilgjengelig for hele landet på nett! Vi oppdaterer stadig siden med nye kunstnere - og feirer åpningen ved å gi bort gavekort på kr 500,- til de første 10 som handler hos oss! Gavekortet kan brukes på neste kjøp. Les mer på galleriseilet.no! Medlemsrabatt på 10% gjelder for alle medlemmer også ved kjøp på nettgalleriet, og husk at alle skolens/institusjonens ansatte kan benytte rabatten.

Kunst til Hasle skole

I dag har vi hatt veldig hyggelig besøk i Galleri Seilet av Sanna Wøien og Carla Finsnes-Naper, Leder og nestleder i elevrådet på Hasle Skole og Jorunn Stenødegård, kunst- og håndverkslærer på samme skole. Med gavekort på kunst fra Utdanningsetaten i Oslo kommune kunne de velge seg grafikk til sitt nye skolebygg, og valget falt på litografiet "Never leave your childhood behind" av Tom Erik Andersen. Vi håper bildet vil glede og inspirere!

Søk på emne
Arkiv

KUNST I SKOLEN | Fossveien 24, inng. Steenstrupsgate | 0551 Oslo | Tlf. 23 35 89 30 | kis@kunstiskolen.no

  • Wix Facebook page