Kalender 2021

JANUAR

25.– 29. januar

Utstilling i Galleri Seilet

Fabel - møt tamme og ville dyr i drøm og eventyr

I denne utstillingen møter barna seks bilder og flere fabelaktige fortellinger med underlige skapninger, snakkende dyr, magiske hendelser og fabeldyr som inviterer til refleksjon og fantasi.

Utstillingen passer best for barn fra 3 til 10 år.

Utstillingen kan også leies som vandreutstilling.

I uke 4 blir det formidlingsopplegg med Kulturbuss.

3.-7. mai

Avgangsutstilling i Galleri Seilet

Avgangselever fra Edvard Munch videregående skole, Kunst, Design og Arkitektur, viser sine arbeider i galleriet.

JUNI

1.–30. juni

MARS

1.-12. mars

På sporet av frihet

I denne utstillingen får du møte 15 store portretter og sitater som passer rett inn i diskusjoner og refleksjoner rundt demokrati, medborgerskap, menneskeverd og frihet.

Utstillingen er tilrettelagt for grunnskole og videregående skole i samarbeid med kunstneren, Tom Hatlestad, og viser et utvalg fra kunstprosjektet “Tracing Freedom”.

Utstillingen kan også leies som vandreutstilling og er også tilrettelagt for digital undervisning

1.-7. mars

Besøk for ungdomsskoler og videregående skoler.

munch vgs.png

Avgangsutstilling

i Galleri Seilet

blindern.png
MARS

18.–20. mars

Avgangsutstilling i Galleri Seilet

Avgangslever fra Blindern videregående skole, International Baccalaureat, Visual Arts, viser sine arbeider i galleriet.

11.–28. mai

Hvis biene forsvinner...

I mai måned setter vi igjen fokus på et aktuelt og alvorlig tema. I en stor del av verden er det kraftig nedgang i antall insekter som bestøver planter. Utstillingen består av seks fargerike fotografier av biologen og fotografen Carll Goodpasture.

Bildene er et utdrag av en stor utstilling som har blitt vist i blant annet Norge og USA under navnet «The Vanishing Pollinators» - pollinatorene (bestøverne) som forsvinner.

Målgruppe: Grunnskole og videregående. Utstillingen kan brukes tverrfaglig i både samfunnsfag, naturfag og kunst- og håndverk.