Kalender 2021

MAI

3. - 21. mai

Avgangsutstilling i Galleri Seilet

Avgangselever fra Edvard Munch videregående skole, Kunst, Design og Arkitektur, viser sine arbeider i galleriet.

Mer informasjon kommer.

JUNI

9. og 10. juni

Kurs for lærere og studenter

Kurs i den grafiske teknikken kollografi med Marianne Karlsen.

NB! Kurset er fulltegnet, men send gjerne en e-post til kis@kunstiskolen.no hvis du vil stå på venteliste!

MAI

4. mai - 21. mai

Digital utstilling på kisdigital.no

Bli med på å male din 17. mai!

Kunst i Skolen inviterer barnehager og skoleklasser til å male sin 17. mai – inspirert av Edvard Munch!

Bilder av maleriene blir delt i et nettgalleri på kisdigital.no - som deles med barnehager og skoler over hele landet. Vi trekker også ut fire tilfeldige, heldige grupper/klasser blant de påmeldte som får en overraskelse fra Kunst i Skolen!

Påmelding og lærerveiledning finner du her: https://kisdigital.no/hvordan-ville-munch-malt-17-mai-2021/

HURRA FOR 17. MAI! MELD PÅ DIN GRUPPE/KLASSE I DAG 😊

MAI/
JUNI

24. mai - 25. juni

Utstilling i Galleri Seilet

Hvis biene forsvinner...

Seks fargerike fotografier av biologen og fotografen Carll Goodpasture.

Fokus på et aktuelt og alvorlig tema: I en stor del av verden er det kraftig nedgang i antall insekter som bestøver planter.

Bildene er et utdrag av en stor utstilling som har blitt vist i blant annet Norge og USA under navnet «The Vanishing Pollinators» - pollinatorene (bestøverne) som forsvinner.

Utstillingen kan også leies som vandreutstilling og passer rett inn i undervisningen under det tverrfaglige temaet 'Bærekraft og utvikling'.