FABEL - Møt tamme og ville dyr i drøm og eventyr
Vandreutstilling nr. 131

I vår nyeste utstilling 'Fabel' kan barna og elevene leve seg inn i litt uvanlige møter med tamme og ville dyr.

Hva er fantasi og hva er virkelighet? Bildene er drømmeaktige og litt mystiske, og kan danne fine utgangspunkt for samtaler med barna. To av bildene har referanser til kjente eventyr; ‘Bukkene Bruse’ og ‘Rødhette og Ulven’ –  disse to eventyrene med illustrasjoner for de minste følger også med utstillingen. Den tilhørende lærerveiledningen viser bildene med en kort beskrivelse, med spørsmål til bildet og stikkord til samtale. Utstillingen gir også ideer og inspirasjon til aktivisering av barna med egne arbeider. Les mer om utstillingen på www.kunstiskolen.no>vandreutstillinger.

Målgruppe: Barnehagen og småskolen

Harald Nordberg

Natt

Liv Rygh