FØLELSESBIBLIOTEKET

Vandreutstilling nr. 142 og 143

Illustrasjoner fra bokserien «Følelsebiblioteket» av Anna Fiske
Bildene i utstillingen er utvalgte illustrasjoner fra bokserien med samme navn. Fiskes illustrerte følelser får deg til å stille mange spørsmål og til å undre deg over hvordan følelser kan se ut. Men hun gjør det ikke først og fremst med ord. Illustrasjonene er uttrykksfulle, fargerike, alvorlige og humoristiske.

Det er skrevet en veiledning med forslag til hvordan utstillingen kan formidles av ansatte i barnehage og skole. Utstillingen vil egne seg godt på biblioteket, hvor man kan vise både illustrasjoner og bøker, og samspillet mellom dem. Det blir laget et eget formidlingsopplegg som er tilpasset Den kulturelle skolesekken og for kulturordninger for barnehager.

Målgruppe: barn i barnehage og elever i 1.-3. klasse, og utstillingen passer godt i språkopplæring for flerspråklig barn og for barn med forsinket språkutvikling.

Innhold: 7 illustrasjoner, lærerveiledning, 7 eks. av bøkene 'Følelsesbiblioteket' av Anna Fiske.

Emballasje: Koffert med mål 83 x 54 x 31 cm, vekt ca. 20 kg

Pris: kr 800,- pr. mnd, inkl. forsikring