VELKOMMEN TIL
GARMANNS VERDEN -
Garmanns gate
Vandreutstilling nr. 123B

Bøkene om Garmann har fått mange priser og utmerkelser, både nasjonalt og internasjonalt. De er oversatt til flere språk, og nyter alle steder stor anerkjennelse. Bøkene har bilder av høy kunstnerisk kvalitet, og de illustrerer en god tekst som åpner for samtale. Vi møter Garmann, en gutt på 6-7 år, som føler en uro for mange ting.  Livet er aldri helt trygt. Bare den som er veldig redd, kan være modig, har pappa sagt til Garmann. Garmanns verden er full av følelser og kompliserte spørsmål, og Stian Hole viser oss en barneverden som kanskje ikke er så ulik de voksnes verden. Mange av de vanskelige spørsmålene i livet stiller vi oss allerede som barn, og som mange voksne frykter Garmann det ukjente som venter rundt hjørnet.

Vandreutstillingen består av 4 illustrasjoner fra Stian Holes bøker om Garmann. 2 er hentet fra 'Garmanns gate' og 2 fra 'Garmanns hemmelighet'. De tre bøkene i serien følger utstillingen sammen med en utfyllende lærerveiledning.

Målgruppe: Utstillingen er beregnet på de yngste elvene, men lærerveiledningen har også oppgaver til eldre elever.

Innhold: Utstillingen inneholder 4 illustrasjoner, 2 fra Stian Holes bok 'Garmanns gate' og 2 fra 'Garmanns hemmelighet', tre bøker og lærerveiledning

Størrelse: 59 cm x 41 cm
Emballasje: Koffert med mål 82x30x52 cm, vekt ca.13 kg
Pris: kr 800,- pr. mnd, inkl. forsikring.

Garmann 123B 2.jpg