top of page

PLANLEGG SKOLEÅRET MED KUNST I SKOLEN!Kunst i Skolen lager undervisningsressurser som øker elevenes kreativitet, skaperglede og nysgjerrighet for visuell kunst. Gjennom utstillinger på skolen får elevene kunstmøter der de er. Her får du noen eksempler:


Digitalutstillingen ODYSSEY av Ai Weiwei - som viser store tapeter som har vært utstilt på både vegger og gulv i flere museer. Zoom inn på detaljer, se bilde for bilde og støtt samtalen rundt verket med veiledning og elevoppgaver.


Utstillingen PÅ SPORET AV FRIHET av Tom Hatlestad - både vandreutstilling og digital utstilling. Se 15 fotoportretter og sitater om frihet.


Begge utstillingene tar opp spørsmål om frihet, demokrati, menneskerettigheter - frihet for den enkelte og for samfunnet, og kan åpne opp for samtale og gi inspirasjon til egne verk.

Passer for 4. trinn og oppover.


Vandreutstillingen STREK - tegninger fra 1800 tallet til i dag. Se og bli inspirert av ulike teknikker og illustrasjonsmåter opp gjennom tidene. Veiledning og tegneoppgaver følger med. Passer for 4. trinn og oppover.


BLI MEDLEM OG FÅ FØRSTE UTSTILLING GRATIS


Ble Du nysgjerrig? Ta gjerne kontakt på kis@kunstiskolen.no hvis du har spørsmål. LYKKE TIL MED PLANLEGGINGEN!


SØK PÅ EMNE
SISTE NYHETER
Archive
bottom of page