top of page

PLANLEGG SKOLEÅRET MED KUNST I SKOLEN!Kunst i Skolen lager undervisningsressurser som øker elevenes kreativitet, skaperglede og nysgjerrighet for visuell kunst. Gjennom utstillinger på skolen får elevene kunstmøter der de er. Her får du noen eksempler:


Digitalutstillingen ODYSSEY av Ai Weiwei - som viser store tapeter som har vært utstilt på både vegger og gulv i flere museer. Zoom inn på detaljer, se bilde for bilde og støtt samtalen rundt verket med veiledning og elevoppgaver.


Utstillingen PÅ SPORET AV FRIHET av Tom Hatlestad - både vandreutstilling og digital utstilling. Se 15 fotoportretter og sitater om frihet.


Begge utstillingene tar opp spørsmål om frihet, demokrati, menneskerettigheter - frihet for den enkelte og for samfunnet, og kan åpne opp for samtale og gi inspirasjon til egne verk.

Passer for 4. trinn og oppover.


Vandreutstillingen STREK - tegninger fra 1800 tallet til i dag. Se og bli inspirert av ulike teknikker og illustrasjonsmåter opp gjennom tidene. Veiledning og tegneoppgaver følger med. Passer for 4. trinn og oppover.Ble Du nysgjerrig? Ta gjerne kontakt på kis@kunstiskolen.no hvis du har spørsmål. LYKKE TIL MED PLANLEGGINGEN!


Comments


SØK PÅ EMNE
SISTE NYHETER
Archive
bottom of page