top of page

Lær å ta knallgode bilder med mobilen!

Torsdag 25.04 og torsdag 02.05.24 holder fotograf Hanne Jonassen, vinneren av Mobilfotografene på NRK 2015 og Vågåprisen 2022; Morten Krogvold Workshop, mobilfotokurs på Galleri Seilet.
Hanne vil dele sine tips til fotostandpunkt og komposisjoner, samt vise supre innstillinger på mobilen som gjør at du umiddelbart kan ta bilder med WOW-faktor. Tipsene vil du ha glede av både både privat og i jobbsammenheng.


Kurset starter inne med teori og innstillinger på telefonen, deretter går vi ut for å fange motiver og teste det vi har lært. Kurset avsluttes inne med redigeringsprinsipper og gjennomgang av bilder.


Sted: Galleri Seilet, inngang vis a vis Steenstrupsgate 17, Grünerløkka

Tidspunkt: kl 17:00-19:30

Pris medlem av Kunst i Skolen kr 850,-/ Ordinær pris: 950,-

Maks 12 deltagere pr. kurs


Bindende påmelding ved å betale kursavgift til vipps #733514

Kurset passer for alle iPhones og Android smarttelefoner.


Vil du se mer av Hannes bilder, sjekk hennes nettside: https://mobilfotokurs.no kontakt@hannejonassen.no eller instagramkonto: @hannejonassen.no"Hanne er en stor inspirasjonskilde og utmerket læremester! Med sitt humoristiske blikk og enestående stilsans, formidler hun kunnskap og inspirerer til å se verden på en ny måte gjennom mobilkamera. Jeg anbefaler kursene på det varmeste.” - LISE HØYE HAUGAN, FAGLÆRER I FOTO VED ELVEBAKKEN VGSComments


SØK PÅ EMNE
SISTE NYHETER
Archive
bottom of page