Kom på STREK-utstilling med gratis transport!

Ta med elevene på utstilling i uke 42 - Kunst i Skolen tilbyr gratis transport med Kulturbuss!

På Galleri Seilet kan elevene få se innrammet grafikk og tegninger fra vandreutstillingen STREK. Utstillingen representerer bredde og mangfold både når det gjelder uttrykk og tid. Tegningene er utført med blyant, penn, tusj og kull, og både strek, valør, lavering og skravur benyttes som uttrykksmiddel. De fleste kunstnerne var aktive på midten av forrige århundre, men noen av tegningene er også fra nær samtid. Tilbudet gjelder i perioden 18. - 22. oktober 2021 (uke 42) - for både eksisterende og nye medlemmer. Utstillingen passer best for mellomtrinnet og oppover.

Mer informasjon om besøket og formidlingen kommer! Besøket vil vare ca. 1 time, og størrelse pr. gruppe kan variere. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer dere. Gjelder skoler med kjøretid maks 1 time fra Oslo. Meld dere på i dag - det er først-til-mølla-prinsipp! Påmeldingsfrist er 20. september.

Ja, vi er medlem og ønsker Kulturbuss i uke 42

Ja, vi ønsker medlemskap og Kulturbuss i uke 42