top of page

GODT NYTT BÆREKRAFTIG ÅR!


Velkommen til debatt!

Hvordan kan praktiske og estetiske fag og læringsformer bidra i tverrfaglig arbeid med bærekraftig utvikling i skolen?

Når: Torsdag 7.2 kl 18-20 Hvor: Seilet - huset for kunst og kultur i skolen Pris: Arrangementet er gratis

Bærekraftig utvikling skal innføres som et tverrfaglig tema i skolen. Målet vårt på Seilet - huset for kunst og kultur i skolen er å gi inspirasjon nå som læreplaner, veiledninger og prosjekter er i prosess.

Vi vil få i gang en idémyldring og dialog om muligheter. Innledere: - Senter for samarbeidslæring for bærekraftig utvikling v/ rådgiver Bente Knippa Vestad - Tverrfaglig læreplangruppe v/ Judith Klein

Panelsamtale: Innlederne og fagfolk fra Seilet fra musikk, drama og kunst og håndverk. Det vil bli lett servering av mat og drikke. Velkommen til en tverrfaglig møteplass! Meld deg på på Seilets nettsider: https://www.seilet.org/arrangementskalender/brekraftig-utvikling

SØK PÅ EMNE
SISTE NYHETER
Archive
bottom of page