top of page

TEMAKVELD PÅ GALLER SEILET

4. september presenterte Kunst i Skolen den nye vandreutstillingen "Fargene som forsvant", med illustratørmøte, bokopplesning og samtale rundt temaene: "Hvordan kan vi som lærere/formidlere bruke kunst som utgangspunkt for viktige samtaler om vanskelige temaer?" og "Kan kunst på en annen måte enn bilder vi daglig ser i aviser og nyheter åpne for innlevelse og empati?".

Det ble et hyggelig arrangement i galleriet. Tusen takk til Akin Düzakin og deltagere som bidro i samtalen, og en ekstra takk til ansatte på Nes bibliotek som delte deres erfaringer med formidling av bildene og som stod for fin opplesning av boka.

Utstillingen er ledig for leie nå i høst. Les mer om utstillingen her og kontakt oss gjerne!

SØK PÅ EMNE
SISTE NYHETER
Archive
bottom of page