top of page

Bli med Kunst i Skolen på inspirasjonstur til Kreta


Kunst, kultur og musikk på Kreta 22.-29. juni

I år går studieturen til Heraklion og den lille fiskerlandsbyen Makrigialos, sør-øst på Kreta. I Makrigialos arrangerer nordmannen Gunnar Strømsholm hvert år en musikkfestival med klassisk musikk og kjente artister. Årets konsert finner sted 23., 24. og 25. juni.

I løpet av uka skal vi også bli kjent med

minoisk kultur gjennom høydepunkter som palasset Knossos og det nyoppussede museet i Heraklion. Vi besøker de spedalskes øya Spinalonga, bysantinske kirker, Moni Topluo klosteret, landsbyen Pefki og nyter den vakre naturen og den greske maten og vinen.

Last ned foreløpig program her

Pris ca. 11 500 ,- som dekker fly, hotell (to overnattinger i Heraklion, 5 i Makrigialos), all transport, inngangspenger, konsertbilletter og måltider angitt i programmet. Tillegg for enkeltrom 1400,-.

Kontakt Bjørg Åsta Flatby på mail bjorg.flatby@kunstiskolen.no eller

telefon 23 35 89 30 / 95 76 05 19 for påmelding og mer informasjon om turen.

SØK PÅ EMNE
SISTE NYHETER
Archive
bottom of page