195 flotte elevfoto av mønster, kontraster og linjer i naturen!

Denne våren har elever ved Fagerborg, Jordal, Majorstuen og Sunnylven skole fordypet seg i foto som uttrykksform, og lært hvordan de kan bli bedre og mer kreative fotografer med sine egne mobiltelefoner. Resultatet kan du se i den digitale fotoutstillingen "Med naturen i sikte".

En jury bestående av fotograf Sara Tanderød og kunst og håndverkslærer Line Wælgaard plukket ut 10 bilder og ga elevene en helt spesiell tilbakemelding.

Prosjektet "Med naturen i sikte" er utviklet i samarbeid med fotografene Lene Sørøy Neverdal og Sara Tanderø, Markaskolen i Oslo og Mediepedagogene. På grunn av koronapandemien måtte prosjektet utføres som en hjemmeskoleoppgave, i stedet for som en del av utedagen med Markaskolen.

Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen.

0 views