PERSPEKTIV
Vandreutstilling nr. 124

Perspektiv kommer fra latin og betyr å se gjennom. Bildene i denne utstillingen illustrerer noen av de ulike virkemidlene vi har for å skape illusjonen av dybde og rom i en todimensjonal billedflate.

Med Perspektiv følger en fyldig lærerveiledning, som gjør rede for sentrale ord og begreper i forbindelse med perspektivtegning og gir en kort historikk over utviklingen av perspektivet i den vestlige billedkunsten. Det følger også med en PowerPoint som kan brukes i undervisning. Gjennom arbeidet med utstillingen skal elevene få kunnskap om hva ulike perspektiv er, og hvordan man kan bruke dette virkemiddelet i egne kunstneriske uttrykk.

Målgruppe: Mellomtrinnet og ungdomsskolen

Innhold: Utstillingen inneholder 9 grafiske verk,lærerveiledning og CD med billedfil: PERSPEKTIV - en innføring
Emballasje: Koffert med mål 50x75x26 cm, vekt ca.17 kg
Pris: kr 800,- pr. mnd, inkl. forsikring.