Nyheter

KUNSTLABORATORIUM - MØT ET BILDE

Kunstformidling i skolen - med aktive elever, eller som her på Sentralen med aktive lærere! Bjørg Åsta Flatby presenter en metode hvor det er elevenes egenaktivitet som er i fokus.​ Metoden vil bli presentert fyldigere i en egen publikasjon, som vil kunne lastes ned fra vårt nettsted.

Skaper egne kunstverk

Summende Bier, Bienes hemmelighet, Biene i New York og Biene på Nøtterøy og Tjøme. Først fikk vi en magisk utstilling laget av elevene i 8.klasse ved Teigar Ungdomsskole, så en utstilling på Skjærgården kulturskole, deretter summet biene seg videre til Tjøme kommune. Her har både barnehagen, barneskolen, ungdomsskolen og ungdomsklubben hatt stor glede av vandreutstilliingen, i tillegg har den vært en del av kommunens store kulturuke! Nærmere 300 barn og unge har til nå sett de fargesterke nærbildene til Carll Goodpasture, lært om pollinering og viktigheten av å ta vare på biene. I tillegg har de fått lage sin egen utstilling bestående av tegninger de selv har laget av humeler og bier, og uts

Høst og tid for eventyr...

Bli medlem av KUNST I SKOLEN og få en gratis digital undervisningspakke med Theodor Kittelsen som innmeldingsgave! Stemningsfulle bilder og fyldig lærerveiledning! (Ordinær pris 449 kr. Ett års medlemskap i Kunst i Skolen koster 300 kr.) Les mer om våre digitale opplegg på www.kunstiskolen/undervisningspakker.

Søk på emne
Arkiv

KUNST I SKOLEN | Fossveien 24, inng. Steenstrupsgate | 0551 Oslo | Tlf. 23 35 89 30 | kis@kunstiskolen.no

  • Wix Facebook page