KOM TIL LUKAS

Vandreutstilling nr. 107

De seks originalillustrasjonene i denne utstillingen er fra bildeboken ”Kom til Lukas” av Akin Düzakin. Boken ble gitt ut av det Norske Samlaget i 2003. De flotte illustrasjonene viser det tidkrevende arbeidet som ligger forut for å lage en bildebok.

Utstillingen er et godt utgangspunkt for samtaler med barna om hva de ser, og om hverdagslige temaer som fremkomstmidler og bursdagselskap.

Bokas tekst er enkel med et gjentagende tema, og passer fint til de yngste barna. Illustrasjonene derimot kan inspirere barn i alle aldre. Veiledningsheftet er ment som en hjelp til deg som pedagog og lærer, og inneholder forslag til hvordan utstillingen kan presenteres.

Målgruppe: Barnehagen og småskolen

Innhold: Utstillingen inneholder seks bilder, to lærerveiledninger og boka ‘Kom til Lukas’.
Emballasje: Koffert med mål 70x50x28 cm, vekt ca. 20 kg
Pris: kr 800,- pr. mnd, inkl. forsikring.

kom til lukas 1.jpg