BLOMSTER OG BIER
Vandreutstilling nr. 99B

Utstillingen Blomster og bier består av åtte fargerike fotografier av biologen og fotografen Carll Goodpasture. Bildene er tatt i Norge og California og viser insekter og blomster på nært hold. De gir barna muligheten til å glede seg over detaljer de aldri hadde hatt muligheten til å oppdage ute i naturen. Goodpasture har tilbrakt et uendelig antall timer i påvente av de rette øyeblikkene og kunnskapen hans om insekter og evnen til å fange detaljer, farger og stemninger til film, gjør utstillingen til en helt spesiell kunstopplevelse. Fotografienes skarpe farger og komposisjon skaper fascinasjon og motivene vekker undring og interesse for de små insektenes spennende verden.

Målgruppe: Lærerveiledningen er tilpasset barn i barnehagen og elever på 1.-3. trinn, men fotografiene vil også være til glede for elever helt opp til videregående skole.

Innhold: 8 fotografier, lærerveiledning og Carll Goodpastures bok 'Blomster og Bier'

Størrelse: 47 cm x 62 cm

Emballasje: Koffert, vekt ca. 20 kg